Храм Свети Цар Борис-Михаил Покръстител

† Търсене в сайта

Фотоконкурс: Забележителности на град Сливен

Скъпи во Христа братя и сестри православни християни,

Църковно настоятелство при храм „Св. цар Борис – Михаил Покръстител“ – Сливен обявява фотоконкурс на тема „Забележителностите на град Сливен“.

Във фотоконкурсът ще бъдат приемани фотографии, показващи забележителности на Сливен, особено тези от тях които са занемарени или позабравени.

За участие в конкурса се приемат фотографии на електронен носител с качество, достатъчно за отпечатване във формат 15 см. х 21 см. или най-близкия до него в зависимост от съотношението на страните, или препоръчителните размерите на файла в пиксели трябва да са по-големи от 900 x 1286 пиксела. Ако за участие се подават фотографии снимани на филм, то те трябва да бъдат предварително копирани във формат 15 см. х 21 см. или най-близкия до него в зависимост от съотношението на страните.

Най-добрите фотографии ще бъдат наградени.

В конкурса могат да участват не само членове на енорията при храм „Св. цар Борис – Михаил Покръстител“ но и всички граждани, които имат желание затова.

Фотографиите се изпращат на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. в срок до 12:00 часа на 25 октомври 2015 г. При участие с предварително отпечатани фотографии, то те могат да бъдат изпращани или отнасяни и предавани в храм „Св. цар Борис – Михаил Покръстител“ – Сливен. И в двата случая участникът ще трябва да укаже своето пълно име, името на фотографията с която участва и електронен или физически адрес или телефонен номер за връзка с него.

 

† Екклесия

† Посетете още:

Българска Православна Църква - Българска патриаршия


Сливенска света митрополия

† От Българска патриаршия:
† От Сливенска епархия: